tiistai 12. heinäkuuta 2011

Blogi tilastoja + Galenos peli

Tänään selaillessani galenos henkisiä sivuja bongasin googlen kautta älypään Galenos visan. Siellä oli muutamia tiukkoja kysymyksiä ja menee kivasti kertailusta kun haluaa vähän vaihtelua lukemiseen. Huomasin että hetken pelattuani kysymykset alkoivat toistaa itseään ja siitä tuli lähemminkin muistipeli. Pelasin vielä hetken ja huomasin että mikäli meinaa kuukauden pelaaja listoille niin tästä tulikin nopeuspeli. Tästähän minä innostuin ja kunnian himoisesti rämpyttelin peliä hetken ja pikku hiljaa pisteet kohosivat. Hetken rämpyttelyn jälkeen huomasin nousseeni top-3 kerättyäni 18000 pistettä. Se oli paras suoritus mihin kykenin ja luovutin siihen sillä klikkailin tällöin jo melko nopeasti niitä vastauksia.

Ota haaste vastaan ja ilmoita parhaat pisteesi kommenttiboksiin. 

Nyt kun on tilaisuus haluaisin vielä kertailla tämän blogin alkutaivalia. Alkuun lähdettiin 3-10 kävijän päiväsaldossa ja siinä ryvettiin päivän pari. Sitten eksyin finnblogger.com sivustolle ja aloitin seuraamaan sitä hyvin motivoituneesti. Finnblogger kirjoitti "linkkirakkaudesta" täällä. Hän puhui siitä että suomalaiset bloggaajat eivät usein jaa linkkejä. Itse yhdyin finnbloggerin ajatusmaailmaan ja päätin alkaa verkostoitumaan. Tämä oli blogin kannalta yksi heräte aktiviteeteista, joka auttoi tavoittamaan kuulijat.

Tällä hetkellä "Galenos Haltuun - Lääkikseen Ilman Valmennuskurssia" -blogi on kerännyt noin 3600 katselua ja päiväsaldo heittelee 150-200 katselialla päivässä. Suurin osa katselijoista tulee keskustelupalstojen ohjaamana, ja toiseksi suurimman tuovat blogilistat. Kolmantena sisääntulona ovat kanssa bloggaajien blogit, kuten: Anemoneopiskelee, aikamatkassa,  lizzu ja  sansunblogi. Olen myös hyvin tyytyväinen että lukijat ovat tavoittaneet blogin Google hakukoneesta.

Niille jotka ovat kiinnostuneet blogin tuottavuudesta voin sanoa että vielä tätä ei ainakaan bisneksenä kannata tehdä. Kuitenkin yhteistuotot tradetracker, tradedoubler ja adsensestä ovat olleet alle 10€ luokkaa.

Osaisiko joku "vanhempi kolleega" kommenttiboksiin hieman kertoa omia alun löpinöitä. Onko 200 kävijää toisella kuukaudella hyvä merkki?

Entäs ~4000 kävijää ~5€ kohden ?

Entäs sisääntuloreitit, mistä isoihin blogeihin tullaan sisään? Googlesta, muiden blogeista?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin jo ylpee joskus siitä ku sain edes läpi sen pelin:D

Täytyykin käydä joku kerta kun harrasteliaisuutta riittää kokeilees hakee huippupisteitä!

-AS